Przepis na sałatkę z burakiem i mozzarellą dla osób z nietolerancja histaminy
Składniki:
- roszponka
- ser typu mozzarella ( małe kulki)
- burak gotowany lub parowany
- olej lniany
- przyprawy: sól, pieprz, oregano
Sposób przygotowania:
Pokrój buraki w cienkie plastry. Na talerz wyłóż roszponkę, kulki mozzarelli, plastry buraka. Dopraw do smaku i posyp suszonym oregano.
Bądź na bieżąco
Zapisz się i otrzymuj jako pierwsza informacje o nowych wpisach i nowościach z Foodmed Centrum.
Jesteśmy dla Ciebie i dzielimy się z Tobą cenną wiedzą z zakresu odżywiania i zdrowia.
Przygotowujemy dla Ciebie też dużo fajnych darmowych materiałów, z których skorzystasz w codziennym życiu.
A parę chwil po zapisie otrzymasz całkowicie za darmo jeden dzień z naszych diet online.