Pieczona ryba
Sposób przygotowania
Oczyść rybę. Przypraw. Pomidorki przekrój na pół. W naczyniu żaroodpornym wyłóż pergamin. Na pergaminie ułóż rybę, skrop ją oliwą i sokiem z cytryny.
Poukładaj plastry cytryny, pomidorki koktajlowe. Posyp koperkiem.
Zapiekaj w piekarniku w 180 stopniach 15 minut. Więcej przepisów na naszym blogu.
Składniki
- filet z dorsza bez skóry 200g,
- pomidorki koktajlowe 100g, (5 sztuk)
- oliwa z oliwek 5g, (1 łyżeczka)
- koper ogrodowy 8g, (1 łyżka)
- sok z cytryny 6g, (1 łyżka)
- cytryna 20g, (2 plastry)
- przyprawy: sól, pieprz

Bądź na bieżąco
Zapisz się i otrzymuj jako pierwsza informacje o nowych wpisach i nowościach z Foodmed Centrum.
Jesteśmy dla Ciebie i dzielimy się z Tobą cenną wiedzą z zakresu odżywiania i zdrowia.
Przygotowujemy dla Ciebie też dużo fajnych darmowych materiałów, z których skorzystasz w codziennym życiu.
A parę chwil po zapisie otrzymasz całkowicie za darmo jeden dzień z naszych diet online.