Pasta jajeczna z makrelą
Sposób przygotowania
Ugotuj jajka. Pokrój w kostkę. Zetrzyj na tarce ogórka lub pokrój w kosteczkę. Posiekaj szczypiorek oraz natkę pietruszki. Makrelę obierz z ości.
Wszystkie składniki wymieszaj. Więcej przepisów na naszym blogu.
Składniki
- makrela wędzona 100g, (1 mała sztuka)
- jajko kurze 56g, (1 sztuka)
- czosnek 5g, (1 ząbek)
- ogórek kwaszony 30g, (½ sztuki)
- jogurt naturalny 20g, (1 łyżka)
- przyprawy: sól, pieprz, natka pietruszki, szczypiorek

Bądź na bieżąco
Zapisz się i otrzymuj jako pierwsza informacje o nowych wpisach i nowościach z Foodmed Centrum.
Jesteśmy dla Ciebie i dzielimy się z Tobą cenną wiedzą z zakresu odżywiania i zdrowia.
Przygotowujemy dla Ciebie też dużo fajnych darmowych materiałów, z których skorzystasz w codziennym życiu.
A parę chwil po zapisie otrzymasz całkowicie za darmo jeden dzień z naszych diet online.