Pasta jajeczna w wersji FIT


Anna Woźniak

Anna Woźniak

Absolwentka wydziału Prawa i Administracji, ukończyła dwa fakultety na Uniwersytecie Poznańskim. Współorganizatorka warsztatów pt. ”Stworzona do życia FIT”.

Bądź na bieżącoZapisz się i otrzymuj jako pierwsza informacje o nowych wpisach i nowościach z Foodmed Centrum. Jesteśmy dla Ciebie i dzielimy się z Tobą cenną wiedzą z zakresu odżywiania i zdrowia.  Przygotowujemy dla Ciebie też dużo fajnych darmowych materiałów, z których skorzystasz w codziennym życiu. A parę chwil po zapisie otrzymasz całkowicie za darmo...

Sposób przygotowania

Ugotuj jajko. Rybę obierz z ości.
Pokrój jajko w kosteczkę, wymieszaj z rybą. Dodaj pozostałe składniki.
Wymieszaj.

Ilość porcji

1

Wartość kaloryczna

246 kcal

Białko

22,45 g

Tłuszcze

16,29 g

Węglowodany

3,47 g

Składniki

  • jajko 100g, (2 sztuki)
  • ogórek kiszony 60g, (1 mała sztuka)
  • wędzona ryba 50g, (1 plaster)
  • jogurt naturalny 15g, (1 łyżka)
  • natka pietruszki 10g, (1 garść)
  • kiełki 10g, (1 garść)
  • przyprawy: pieprz, sól