Pasta jajeczna w wersji FIT
Sposób przygotowania
Ugotuj jajko. Rybę obierz z ości.
Pokrój jajko w kosteczkę, wymieszaj z rybą. Dodaj pozostałe składniki.
Wymieszaj. Pasta jajeczna gotowa! Więcej przepisów na naszym blogu.
Składniki
- jajko 100g, (2 sztuki)
- ogórek kiszony 60g, (1 mała sztuka)
- wędzona ryba 50g, (1 plaster)
- jogurt naturalny 15g, (1 łyżka)
- natka pietruszki 10g, (1 garść)
- kiełki 10g, (1 garść)
- przyprawy: pieprz, sól

Bądź na bieżąco
Zapisz się i otrzymuj jako pierwsza informacje o nowych wpisach i nowościach z Foodmed Centrum.
Jesteśmy dla Ciebie i dzielimy się z Tobą cenną wiedzą z zakresu odżywiania i zdrowia.
Przygotowujemy dla Ciebie też dużo fajnych darmowych materiałów, z których skorzystasz w codziennym życiu.
A parę chwil po zapisie otrzymasz całkowicie za darmo jeden dzień z naszych diet online.